Sommeravslutninger for avgangselever og foresatte

PUBLISERT: 06.06.2017

Vi har den glede å invitere alle avgangselevene og deres foresatte til avslutninger.

For å markere avslutningen på skolegangen ved Steinkjer videregående skole, har vi den glede å invitere alle avgangselevene og deres foresatte til avslutninger.

Onsdag 14. juni kl. 18.30: Vg3 studiespesialisering, idrettsfag, påbygging, medier og kommunikasjon og hudpleie

Mandag 19. juni kl. 18.30: Vg2 yrkesfag

Begge dager i elevkantina i Origo.

I tillegg til diverse hilsener og kulturelt innslag vil det bli enkel servering og utdeling av testvitnemål og kompetansebevis.

Dersom dere ønsker å delta, så ønsker vi at dere gir skolen beskjed innen mandag 12. juni, yrkesfag 16.juni. Oppgi antallet som kommer i tillegg til eleven. Ta kontakt med skolen på
e-post steinkjer.vgs@ntfk.no eller telefon 74 11 45 00. Alternativt kan dere gi beskjed  direkte til kontaktlærer på e-post, se kontaktinfo ansatte.

På grunn av størrelsen på lokalet, setter vi en begrensning på to personer i tillegg til eleven.

Velkommen!