Fagvalgforeldremøte for Vg1 studiespesialisering og Vg1 idrettsfag

PUBLISERT: 23.01.2018

I løpet av februar skal elever på Vg1 studieforberedende utdanningsprogram velge programfag for neste skoleår. Før fristen for å velge fag, som er 1. mars, vil elevene få informasjon gjennom ulike samlinger, fagtorg, besøk i klassen av karriereveileder og andre aktiviteter. I etterkant av fellesinformasjonen kan elevene komme og stille individuelle spørsmål til avdelingsleder eller karriereveileder.

Erfaringsmessig er det mange foresatte som også ønsker å sette seg inn i hvilke muligheter elevene har for å velge fag. Vi arrangerer derfor årlig informasjonsmøter om valg av programfag for foresatte til elever på Vg1 studiespesialisering (ST) og Vg1 idrettsfag (ID). For idrettsfag vil det også bli gitt informasjon om fireårig løp.
Tidspunkt for årets møter er onsdag 14. februar kl 1900.  Vi oppfordrer elevene til å bli med på møtet. Påmelding til møtet skjer på lenken nedenfor innen tirsdag 13. februar.

Stian Ludvigsen og Bjørg Helland
avdelingsledere idrettsfag og studiespesialisering