Skoleavslutning for avgangselever og foresatte

PUBLISERT: 29.05.2018

Juni 2018

For å markere avslutningen på skolegangen ved Steinkjer videregående skole, har vi den glede å invitere alle avgangselevene og deres foresatte til avslutninger.

Torsdag 14. juni kl. 18.30: Vg3 studiespesialisering, idrettsfag, påbygging, medier og kommunikasjon og hudpleie

Tirsdag 19. juni kl. 18.30: Vg2 yrkesfag

Begge dager i elevkantina i Origo.

I tillegg til diverse hilsener og kulturelt innslag vil det bli enkel servering og utdeling av testvitnemål og kompetansebevis.

Dersom dere ønsker å delta, så ønsker vi at dere gir skolen beskjed innen tirsdag 12. juni. Oppgi navn og klasse på eleven, om du/dere kommer og hvor mange som kommer. På grunn av størrelsen på lokalet settes det en begrensning på to personer i tillegg til eleven.

Ta kontakt med skolen på e-post postmottak.steinkjervgs@trondelagfylke.no eller telefon
74 17 61 00.

Velkommen!