Du er her:  Skip Navigation LinksSteinkjer VGS > Skolen vår

Skolen vår

Steinkjer videregående skole ligger i Steinkjer kommune i Nord-Trøndelag. Skolen har cirka 1100 elever og 230 ansatte.

Skolen tilbyr 12 av i alt 14 utdanningsprogram, både studieforberedende og yrkesfaglige utdanningsprogram:

Studieforberedende utdanningsprogram
Idrettsfag

Studiespesialisering
- Programområde for realfag
- Programområde for språk, samfunnsfag og økonomi
- Studiespesialisering med forskerlinje

Kunst, design og arkitektur
Medier og kommunikasjon (ny ordning)

Yrkesfaglige utdanningsprogram
Helse- og oppvekstfag
Restaurant- og matfag
Service og samferdsel
Design og handverk
Elektro
Teknikk- og industriell produksjon
Bygg- og anleggsteknikk
Medier og kommunikasjon (gammel ordning)

Skolen tilbyr også Vg3 påbygging til generell studiekompetanse

Steinkjer videregående skole har også ansvar for voksenopplæring og kursing gjennom Steinkjer ressurssenter. I tillegg driver vi fengselsundervisning i samarbeid med Fylkesmannen i Hordaland, Kriminalomsorgen region nord og Verdal Fengsel.

I samarbeid med Hadsel videregående skole i Nordland samarbeider vi om et teknisk fagskoletilbud med fordypning innenfor elkraft.

På nettsidene våre finner du informasjon om hvilke tilbud vi har, hvordan skolen er organisert, hvem som er ansatt i skolen og litt om ansvarsområder. Du vil også finne informasjon om de rettigheter og plikter du har som elev, om elevrådets virksomhet og mye mer.

Dersom du har behov for mer informasjon, kan du ta kontakt med skolen per e-post eller telefon.